Güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Dündar, ''1-0 geriye düştüğümüz müsabakada beraberliği yakalamayı başardık. Öne de geçebilirdik ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik ve müsabakanın 90 dakikası 1-1 tamamlandı'' dedi.
Uzatma dakikalarında da çok iyi bir mücadele örneği verdiklerini anlatan Sorgun Belediyespor teknik direktörü Feridun Dündar, ''Uzatma dakikalarını da Halide Edip Adıvarspor karşısında 1-1 berabere tamamladık. Seri penaltı atışları sonrasında rakibimiz 2 biz de 3 penaltı kaçırınca elenmekten kurtulamadık. Güçlü bir rakiple karşılaştık ama iyi de bir mücadele örneği verdik. Penaltı atışları sonrasında elendiğimiz için gerçekten çok üzgünüm. İyi bir çıkış yakalayıp lig ikinci sırada bitirmiştik.
Play-Off kuraları çekilip İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile eşleştiğimizde rakibimizi yenebileceğimizi düşünüyorduk. Pazar günü Ankara Ostim Stadında taraftarlarımızın da büyük desteği ile rakibimiz karşısında çok mücadele ettik, hem tecrübe eksikliği hem de şans faktörünün yanımızda olmaması nedeniyle elendik. Oyuncularımıza Sorgun'a Play-Off heyecanı yaşattıkları için kutluyorum. Taraftarımıza da bize her fırsatta destek oldukları için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim