Yozgat'ta bir ilk! Yozgat'ta bir ilk!

Sorgun Müftülüğüne bağlı Yusuf Yaman Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu, Hz Aişe Kur’an Kursu ve Medine Kız Kur’an Kursunda eğitim gören 19 öğrenci hafızlık icazet belgelerini aldı.

19 öğrenciye hafızlık icazet belgelerini Sorgun Müftüsü İsa Yaykın makamında verdi.

Hafızlar Ordusuna Katıldılar

19 öğrenciyi ve ailelerini tebrik eden Müftü Yaykın, “Müftülüğümüze bağlı Yusuf Yaman Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu, Hz Aişe Kur’an Kursu ve Medine Kız Kur’an Kursunda eğitim öğretimini görerek hafızlığını tamamlayan 19 öğrencimize hafızlık icazet belgelerini verdik. Kendilerini ve ailelerini hafızlığa verdikleri önem ve hafızlığını tamamlamalarından dolayı tebrik ederim. Bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimize başarılar dilerim.

Hafızlar Ordusuna Katıldılar 1Sorgunumuzda hafızlar ordusunu güçlendirmeye devam edeceğiz. İnşallah Sorgun hafız deposu olmaya devam edecektir. Ayrıca Kur’an kurslarımıza maddi manevi destekte hayırseverlerimizin ölmüşlerine rahmet hayata olanlara sağlık sıhhat afiyet diliyoruz. Bu hafızlarımızı yetiştiren değerli hocalarımıza da vermiş oldukları emekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi