Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yozgat’a gelerek çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulundu.

Bakan Özhaseki, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'ı ziyaretinin ardından açıklamada bulundu.

Yozgat, Sivas, Kayseri, Çorum, Kırıkkale, Kırşehir, Tokat’ta seferberlik başladı Yozgat, Sivas, Kayseri, Çorum, Kırıkkale, Kırşehir, Tokat’ta seferberlik başladı

401856677_7122476361125502_7694768666136557854_n

Özhaseki, Anadolu'nun en güzel köşelerinden olan Yozgat'a geldiklerini söyledi.

Vali Özkan'dan brifing aldığını, vilayetin, İl Özel İdaresinin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini belirten Özhaseki, bazı projeleri yerinde göreceklerini dile getirdi.

Bakan Özhaseki, Türkiye'nin, ekonomisiyle bunun dışındaki her bir alanda yaptığı atılımlarla da etrafındaki birçok ülkeyi kıskandırmaya devam ettiğini söyledi.

son bakan

Bir taraftan deprem yaralarını sardıklarını ve bunların altından kalkabilmenin kolay olmadığını dile getiren Özhaseki, diğer taraftan da bütün şehirlerde yatırım hamlelerini sonuna kadar desteklediklerini bildirdi.

Özhaseki Yozgat ziyaretleri kapsamında; Yozgat Valiliği ziyareti, Yozgat Millet Bahçesi inşaatı inceleme, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı ziyareti, Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi inceleme ve daha birçok yere ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: AA