Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nisan 2024'te üç farklı şehirde toplam 562 yeni konut inşa edeceğini duyurdu.

Toki Konut (4)

TOKİ'nin bu yeni projeleriyle ilgili detaylar şöyle:

Çorum, İskilip:

Çorum'un İskilip İlçesi'nde bulunan Hacıpiri Mahallesi'nde 265 adet konutun inşaatı, 25 Nisan 2024'te saat 14:30'da gerçekleştirilecek ihale ile başlayacak.

Eskişehir, Beylikova:

Eskişehir'in Beylikova İlçesi'nde 189 konutun inşaatı ve altyapı düzenlemesi, 29 Nisan 2024'te saat 14:00'te yapılacak ihale ile başlayacak.

Toki Konut (2)

Zonguldak, Ereğli:

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde bulunan Güldere Mahallesi'nde 108 adet konutun inşaatı ve altyapı düzenlemesi, 30 Nisan 2024'te saat 14:30'da düzenlenecek ihale ile başlayacak.

Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için çılgınca plan hazırladılar Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için çılgınca plan hazırladılar

TOKİ'nin bu yeni projeleri ile ilgilenenler, ihale tarihlerini not etmeyi unutmamalıdır.

TOKİ projelerine başvuruda bulunmak isteyenler için ise e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapılabilir.

Başvuru yapmak için öncelikle e-devlet sistemine giriş yapılmalı, ardından "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)" sayfasına gidilmeli ve Konut Başvurusu seçenekleri tercih edilmelidir.

Daha sonra açılan başvuru bilgilendirme formu dikkatlice okunmalı ve başvuru süreci tamamlanmalıdır.

Başvuruda bulunurken proje ve konut tipi seçimi yapılmalı, bilgilendirme metni dikkatlice okunmalı ve kişisel bilgiler eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.

Kaynak: Haber Merkezi