Oku 23 Ekim 2023 Pazartesi günü yapımı tamamlanan 24 derslikli yeni binasında tekli eğitime geçerek, eğitime yeni binasında başladı. 

Yeni okulda ilk zil3

Okul yeni binasındaki ilk gününde Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Şube Müdürleri Fatih Şahin, Yasin Yılmaz, Coşkun Bölükbaşı ile veliler, öğrencileri yalnız bırakmadı.

Yeni okulda ilk zil1

708 öğrencinin bulunduğu okulda İstiklal Marşı'na eşlik eden Kaymakam İhsan Emre Aydın yaptığı açıklamada"Yeni okul binasının  hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu okulda geleceğimize ışık saçacak  çok değerli bilim adamları, çok değerli iş insanları yetişeceğini düşünüyorum. Bu yeni binanın eğitime yeni bir heyecan, yeni bir ivme katacağını düşünüyorum" dedi.

Yeni okulda ilk zil2

Geleceğin bilim liderleri 19 Mayıs'ta bir araya geldi Geleceğin bilim liderleri 19 Mayıs'ta bir araya geldi

İkili eğitimdeki zor sürecin geride kaldığını ifade eden Kaymakam Aydın, yeni okulumuzun tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize, eğitim camiasına, ilçemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yeni okulda ilk zil4

Daha sonra birinci sınıfların ilk dersine konuk olan Kaymakam Aydın, yeni hizmet binasının tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni etti. (Alpaslan Demir)

Kaynak: İleri Gazetesi