Ak Parti milletvekili aday adayı İşadamı Erkan Doğan, vaat değil, hizmet üreten, amacı ve davası Yozgat olan bir anlayışla Ak Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.
    Ak Parti Milletvekili Aday adayı Erkan Doğan, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Aday adaylığını kamuoyuna duyuran Doğan; “Tek derdimiz Yozgat, amacımız Yozgat, davamız Yozgat. Yozgat'a ve Yozgatlı'ya hizmet etmek istiyoruz” dedi.
    Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi VIP Salonu'ndaki kahvaltıya basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.
HİZMET ETTİK HİZMET GÖRDÜK!
    Yozgatlı işadamlarından Hacı Doğan'ın oğlu olduğunu, ailesinin yıllardır Yozgat'a hizmet verdiğini belirten Doğan; “Yozgat'a yıllardır ailem hizmet verdi. Aynı zamanda biz de Yozgatlı'dan destek ve hizmet gördük. Bunları asla inkar edemeyiz” dedi. 
AK PARTİ'NİN HİZMET AĞINA KATILMAK  İSTEDİM
    Yaklaşan genel seçimlerde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu bir kez daha açıklayan Doğan, Ak Parti'nin şuan ki lider konumu, çevreye ve topluma olan duyarlılığı, insanlara karşı olan desteğinin sürdürme adına Ak Parti saflarında siyaset yapma kararı aldığını söyledi.
    “Bizim için önemli olan Yozgat'ın ve Yozgatlı'nın bu günü ve yarını. Bizler bu günümüzü belki bir şekilde kurtaracağız ama yarın çocuklarımız Yozgat'ı bu saatten sonra ne yapacaklar” diyen Erkan Doğan; “Tek derdimiz bizim Yozgat, amacımız Yozgat, davamız Yozgat. Yozgat'a ve Yozgatlı'ya hizmet etmek istiyoruz” dedi.
YOZGAT'A ÖZEL PROJELERİM VAR
    Doğan, Yozgat'ın geleceğini yakından ilgilendiren önemli projelerinin olduğunu kaydetti.
    Doğan şöyle konuştu: “Yozgat'ta hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. Bu çalışmalarla ilgili ilerleyen günlerde kamuoyuna açıklamalarda bulunacağım.
    Bu projelerden tarımsal amaçlı önemli çalışmalar hazırladık. Hayvancılıkla ilgili çalışmalarımız var.
    Ben şuna inanıyorum ki Yozgat yıllardır bekledikleri var, çözüm bekleyen sorunları var. Ben bir işadamı olarak artık geldim diyorum ve aday adaylığımı açıklıyorum. İnşallah Yozgat ve Yozgatlı için hayırlı olur.
    Burada vaatlerle işimiz yok, biz Yozgat'tayız, Yozgat çocuğuyuz. Yozgat için canımızı veririz.”


Editör: TE Bilişim