Sonuçlar açıklandı! Bursluluk sınavı sonuç belgesi görüntüleme ekranı Sonuçlar açıklandı! Bursluluk sınavı sonuç belgesi görüntüleme ekranı

Geçtiğimiz yıl Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Seyyid Ali Ertaş’ın danışmanlığında yapılan proje kabul edilirken bu sene de Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emre Ekinci danışmanlığında öğrenci tarafından yapılan proje TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Yüksekokulda verilen kaliteli eğitim ve öğretimin yanı sıra öğrencilerin özgeçmişlerinde yer alacak ve öğrencilerin mezuniyetlerinden sonra faydalı olacak faaliyetlerin de planlandığını söyleyen Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emre Ekinci, “Ara eleman yetiştirme misyonu olan Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nun artık ‘aranan eleman’ yetiştiriyor. Bunun için okulumuzda bulunana akademisyenlerimiz oldukça yoğun bir çaba gösteriyor. Okul olarak hedefimiz bundan sonra her yıl kabul olan TUBİTAK destekli öğrenci projesi sayısını arttırmak. Bunun yanı sıra öğrenci topluluklarında sosyal sorumluluk projelerini de destekleyerek öğrencilerde proje kültürü oluşturmak. Bu konuda emeği geçen akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Sema Nur Koçaker)

Kaynak: İleri Gazetesi