Kış aylarının gelmesiyle birlikte, camlardaki buğulanma sorunu sıkça ortaya çıkmaktadır. Ancak, pratik bir çözümle bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz.

Soğuk ve nemli hava koşullarıyla birlikte ortaya çıkan camlardaki buğulanmayı gidermek için saç kurutma makinesi kullanabilirsiniz.

O uygulama ile kış aylarında pencere buğulanmasına son  (3)

Yozgat'ta Cuma namazında camiler doldu taştı! Yozgat'ta Cuma namazında camiler doldu taştı!

Saç kurutma makinesini düşük ısı derecesinde çalıştırarak pencerenin cam bölmelerinde oluşan buğulanmayı hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

O uygulama ile kış aylarında pencere buğulanmasına son  (1) Bu yöntem, camlarınızın uzun bir süre boyunca buğulanmasını engelleyecektir.

Ayrıca, evinizi düzenli olarak havalandırmak da bu sorunla mücadelede etkili bir yol olabilir. İyi bir havalandırma, evinizin etrafındaki yoğuşmayı önleyerek buğulanmanın oluşma ihtimalini azaltacaktır.

O uygulama ile kış aylarında pencere buğulanmasına son  (1)-1Her sabah pencerelerinizi açarak ve havalandırma deliklerini kullanarak, nemin kaçmasına ve buğulanmanın önlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Bu basit önlem, evinizin içinde daha sağlıklı bir ortam sağlayacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi