Bu kapsamda Saadet Partisi Yerköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Yerköy’de yoğun katılımlı gerçekleşen seçim karargah açılışına  seçmenin gösterdiği ilgi partilileri memnun etti.

Saadet Partisi Yerköy Seçim İrtibat Bürosu açılışına  Saadet Partisi Yozgat Milletvekili Adayı Binat Doğan, Saadet Partisi İl Başkanı Ziya Koçak, BBP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çıtak, BBP Yerköy İlçe Başkanı Osman Ay ve çok sayıda partili katıldı. Seçim karargahı açılışında konuşan Saadet Partisi Yozgat Milletvekili Adayı Binat Doğan, Saadet Partisi ile el ele vererek Saadet çatısı altında seçimlere girdiklerini belirtti.
 
Türkiye’nin meselelerinin farkında olduklarını ve çözüm yollarını iyi bildiklerini aktaran Binat Doğan, “Türkiye’nin en uzman kadrosu bizde, her işin güzel çabuk ve ekonomik yapılması için hazırız. Vatandaşlarımız arasında ayrımcılık, kayırmacılık yapmayacağız. Tüm halkımızı Saadet’e ve birliğe davet ediyoruz” dedi. 
Binat Doğan, huzurlu, mutlu, barış ve kardeşlik içinde yaşanan müreffeh bir Türkiye’yi el birliğiyle ilmek ilmek dokumak için tüm seçmeni 7 Haziran’da Saadet Partisi’ne davet ettiklerini söyledi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Milli İttifak’ın seçimlere katılan partisi Saadet Partisi’nin Yerköy Seçim Karargahı’nın açılışı gerçekleşti. BBP temsilcileri ise seçmenlere hatırlatmada bulunarak 7 Haziran’da mührü Saadet Partisi logosuna basacaklarını ve BBP’nin seçim pusulasında yer almayacağını Saadet Partisi çatısı altında seçimlere katılacakları uyarısında bulundu.

Editör: TE Bilişim