Son günlerde vatandaşlar arasında yaygın bir şekilde dolaşan "Lc Waikiki  İsrail malı mı?" ve "Lc Waikiki hangi ülkenin?" gibi soruların cevapları, merak konusu olmaya devam ediyor. Bu konuda detaylı bir araştırma yapan haber ekibimiz, Lc Waikiki markasının hangi ülkeye ait olduğunu ve ürünlerinin menşeini sizler için derledik.

Tarık Muhsin kimdir? Tarık Muhsin kimdir?

lcw (1)

Lc Waikiki markası, 1988 yılında kurulmuştur. Başlangıçta Fransa'da hayat bulan marka, daha sonra Türkiye'nin gururu haline gelmiş ve Türkiye'ye ait bir marka kimliği kazanmıştır. Bu uzun süreçte, marka Türk iş insanları tarafından büyütülmüş ve Türkiye'nin dünya çapında tanınan markalarından biri haline gelmiştir.

Küresel anlamda geniş bir varlık gösteren Lc Waikiki, 47 farklı ülkede toplamda 1047 mağazaya sahiptir. Bu durum, markanın uluslararası alanda etkin bir şekilde varlık gösterdiğini ve geniş bir mağaza ağına sahip olduğunu ortaya koymaktadır.

Konuyla ilgili yapılan kapsamlı inceleme sonucunda, Lc Waikiki'nin Türkiye'ye ait bir marka olduğu ve herhangi bir İsrail bağlantısının bulunmadığı net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bu bilgiler ışığında, tüketicilerin doğru ve güvenilir bilgilere erişmeleri adına bu detayları paylaşmak istedik.

Kaynak: Haber Merkezi