Kızılcık Şerbeti'nin muhteşem sezon finali, izleyicileri adeta ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan sezon finali, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Her sahnesi olay olan dizi, özellikle Giray karakterinin gizemli sırlarıyla dolu ev sahnesiyle büyük ilgi gördü.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalindeki Gizemli Kadın Kim (4)

GİRAY’IN EVİNDEKİ GİZEMLİ KADIN KİM?

Sezon finalinin son sahnesi gelmeden önce izleyiciye küçük bir hayal kırıklığı yaşatıldı. Herkes Giray karakterini efendi, iyi niyetli ve içten görürken bir anda Giray’ın gerçek yüzünün ortaya çıkması izleyenleri şaşkına çevirdi.

Olay yaratan sahnelerin yayınlandığı sezon finalindeki bir sahnede Doğa, Giray’ın evine akşam yemeğine gidiyor. Giray ile romantik bir akşam yemeği yiyen Doğa, ardından Giray’ı tutkulu şekilde öpmek istiyor. Ancak Giray kendisini geri çekiyor. O anlarda bozulan Doğa, Giray’ın açıklamasını duyunca yatışıyor.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalindeki Gizemli Kadın Kim (1)

Giray, “Ağırdan alalım demiştin, ben de o yüzden ağırdan almak istiyorum” diyor. Bu sahnenin ardından samimi halleri devam eden çift, mutlu görünüyor. Ardından Doğa, evden ayrılmak üzere ayaklanıyor ve Giray da onu yolcu ediyor.

Doğa’yı yolcu ettikten sonra eve giren Giray’ı oturur vaziyette mini etekli bir kadın karşılıyor. Sadece bacakları ve elindeki kadehi görünen gizemli kadının kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalindeki Gizemli Kadın Kim (3)

KAFALAR KARIŞTIRAN DİYALOGLAR

Giray ile gizemli kadının diyalog kurduğu sahne, kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Yemekleri kendisinin hazırladığını söyleyen ve Doğa’ya yediren Giray’ın kadınla konuşmasındaki ‘yemek’ detayı da dikkat çekti.

Efendi bir karakter olarak lanse edilen Giray’ın kadınla konuşmaları olay oldu. Koltuğa oturmuş ve elinde kadehi olan gizemli kadın Giray’a “Gitti mi Doğa?” diye sordu.

Giray ise “Yaptığın yemekleri çok beğendi” cevabını verdi. “Elim lezzetlidir” diyen gizemli kadın, ardından “Sence inanmış mıdır?” diye sordu.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalindeki Gizemli Kadın Kim (2)

Yozgat Valisi bilgi aldı Yozgat Valisi bilgi aldı

GİZEMLİ KADIN KİM? İZLEYİCİLERDEN ÇARPICI TAHMİNLER

Gizemli kadının kim olduğuyla ilgili izleyicilerden çeşitli tahminler gelmeye başladı. Bazı izleyiciler, kadının Giray'ın kardeşi olabileceğini düşünüyor ve intikam planları yapabileceğini öne sürdü. Diğer bir iddia ise, kadının ses tonunun ünlü oyuncu Defne Samyeli'ye benzediği yönünde. Bu iddialar, izleyiciler arasında büyük merak uyandırdı.

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaliyle ilgili gizemli detaylar ve heyecan verici gelişmeler, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sezon finalinin ardından gizemli kadının kim olduğuyla ilgili tüm meraklar aydınlanacak mı, hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi