Ziyarette Genel Koordinatör Erhan Kayhan ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz’ın konuğu olan Fatih Arslan, 7 Haziran seçimlerinde Yozgat’a hizmet arzusuyla Ankara’dan Yozgat’a geldiğini belirtti. 
AK Parti Genel Merkez Avukatı olarak AK Parti’de uzun süreden beri görev yaptığına dikkat çeken Fatih Arslan, siyasete yabancı olmadığını ve AK Parti’nin birçok teşkilatlarında görev yaptığını ve son olarak AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı avukatlığı görevini yürüttüğüne değindi. AK Parti’nin hizmet anlayışı ve hizmetkar politikalarını Yozgat’ta uygulamak istediğini ifade eden Fatih Arslan, “Uygun görülmemiz ve nasip olması durumunda bizde inşallah Yozgat’a hizmet etmek ve 13 yıldır ülkemizin her köşesine hizmet götürmüş AK Parti çatısı altında edindiğim hizmet siyaseti bilgi birikimini Yozgat’ta da hayata geçirebilmek gayesiyle bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım” dedi.

FATİH ARSLAN KİMDİR?
1979 yılında Yozgat’ın Yerköy İlçesi’nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Yerköy Orta Okulu’nda, Lise öğrenimini ise Yerköy Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nde tamamladı.  Üniversite eğitimine 1998 yılında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başladı. 2004 yılında aynı üniversiteden mezun oldu. 2005 yılında Ankara Barosu’nda Avukatlık stajını tamamladı. Askerlik görevini ise 2006 yılında tamamladı. Mesleki hayatına 2005 yılında Ankara Barosu’na kayıtlı olarak Avukatlığa başladı. 2009 yılından buyana AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Avukatı olarak çalışmakta. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Editör: TE Bilişim