Boğazlıyan Ziraat Odası genel kurulunda oy kullanacak 57 delegenin belirlenmesi için çiftçiler sandık başına gitti.
     Boğazlıyan Ziraat Odası Başkanı İsmet Alparslan, ilçe merkez, belde ve köylerde odada görev alacak 57 delegenin seçimi için çiftçilerin oy kullandıklarını söyledi. Eski yönetimin şubat ayına kadar görevlerini devam ettireceklerini, yeni seçilen delegelerin şubat ayında kendi aralarında seçim yaparak yeni yönetimi oluşturacaklarını kaydeden Alparslan, ''Yeni yönetim ise şubat ayından itibaren görevlerine başlayacaklar. Delegeler 4 yıl odamızda hizmet verecekler'' dedi.
     Alparslan, delege seçimlerinin demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için tüm özenin gösterildiğini anlatarak, ''Tüm köylerimizde ve mahallerimizde oy sandıkları kurularak delege seçiminin en demokratik şekilde yapılabilmesi için tüm çalışmalarımızı yaptık. Önümüzdeki genel kurulun odamıza ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' diye konuştu.
     Öte yandan Çayıralan ilçesinde de Ziraat Odası delege seçimi yapıldı. 3 bin 46 çiftçinin oy kullandığı Ziraat Odası delege seçiminde Ziraat Odası başkanını seçecek olan 35 delege belirlendi.
Editör: TE Bilişim