İl Başkanı Çınarer, 9 milletvekili aday adayını basın toplantısı ile tanıttı

Kısa bir süre önce 9 milletvekilinin Yozgat ziyareti ile seçim startı veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan aday adayları, parti genel merkezinin yapacağı telefon anketi ve komisyon değerlendirmesine tabi tutulacaklar.

MHP, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Yozgat'tan milletvekili olmak için başvuran 9 aday adayı düzenlediği toplantıyla tanıttı.

            MHP Yozgat il binasında yapılan toplantıda konuşan Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, tek tek aday adaylarını tanıttı.

            MHP’nin Yozgat genelinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüreceğini ifade eden Çınarer, milletvekili adayının belirlenmesiyle ilgili süreç hakkında şu bilgileri verdi: “12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'nin genel merkezinin almış olduğu karar neticesinde, adayların belirlenmesi Genel Merkez Yoklaması şeklinde olacaktır. Dolayısıyla herhangi bir sandık oylaması yada temayül Yozgat'ta yapılmayacak, Ancak genel merkezin, merkez yoklamasında bütün üyelere ulaşacağı kesindir.

            Bazı üyelerimize bunun telefon yolu ile olacağı aşikardır. Genel merkezimizin bize verdiği talimata göre, 9 tane aday Yozgat milletvekilliği için müracaatta bulunmuştur. Seçimlerin ülkemize milletimize ve Yozgat'a hayırlar getirmesini temenni ediyorum'' dedi.

     MHP'den Yozgat Milletvekilliği için başvuran aday adayları şöyle:

     “Adnan Serbest, Aslan Kütükçü, Durak Turan Düz, Dursun Karabel, Mehmet Ekici, Mehmet Ali Çakır, Nejdet Kocataş, Nevazt Kemal Adıbelli, Sadri Durmaz.”

Editör: TE Bilişim