Genç İşadamları Derneği Başkanı Tahir Ersöz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Yurtnaç’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Derneğin faaliyetleri hakkında Yurtnaç’ı bilgilendiren Ersöz, “Yeni görevinizin şahsınıza ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmanızı nasip etsin” diye konuştu. Vali Yurtnaç’ta ziyaretlerinden ötürü Genç İşadamları Derneği Başkanı Tahir Ersöz ve yönetim kurul üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Tahir Ersöz, günün anısına Vali Yurtnaç’a Kâbe kapaklı bir Kuran-ı Kerim hediye etti.

BULUT’U UNUTMADILAR

Yozgat Genç İşadamları Derneği Başkanı Tahir Ersöz ve yönetim kurulu üyeleri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Bulut’u da ziyaret etti. Oda başkanlığı görevini devralan Bulut’a yeni görevinde başarı dileyen Tahir Ersöz, Yozgat’ta uzun yıllardan bu yana bu mesleğe emek veren Ahmet Bulut’un yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağını aktardı.

Başkan Ahmet Bulut’ta nazik ziyaretlerinden dolayı Ersöz ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Genç İşadamları Derneği daha sonra Bozok Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şenol Ayanoğlu’da makamında ziyaret ederek, yeni kurulan kooperatifin esnaf ve sanatkara hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarı diledi.
Ayrıca AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz'i de makamında ziyaret ettiler.
Editör: TE Bilişim