Çapanoğlu Camii etrafındaki düzenlemeler nedeni ile geçici olarak Hükümet Konağı bahçesinde çadırlarda tezgah açan bakliyatçıları yağmur vurdu. 
    Çevre düzenleme çalışmaları nedeni ile yerlerinden olan esnaflar şimdide yağışların ve soğukların başlamasıyla birlikte gittikçe zora girdiklerini söylediler.
    Buğday Pazarı esnaflarından Doğan Demir, “Son zamanlarda satışlarımızda gözle görülür büyük bir düşüş yaşanıyor ve bunun üzerine de yağışların artması beni ve diğer arkadaşlarımı oldukça kötü duruma soktu. Çadırlarımız eski içeriye su alıyor ne yapacağımızı bilmiyoruz” dedi.
YENİ YERLERİMİZİ
ALALIM
    Yağmur ve soğuklar nedeniyle mağdur olduklarını dile getiren esnaflardan Yaşar Çiftçi; “Zaten iyi olmayan işlerimize şimdi birde yağmur sekte vurdu. Yağmur ve soğuklar bizim sağlığımızı tehdit ettiği gibi ortamın açık olmasından dolayı ürünlerimizi de etkiliyor. Nemlenen ve ıslanan ürünlerimiz satılmaz duruma geldi. Yağmur sebebi ile vatandaşlarda dışarıya çıkamayınca biz burayı boş beklemiş oluyoruz. Başkanımızdan ricamız bizi yeni yerlerimize bir an önce göndersin” dedi.
Editör: TE Bilişim