Merkezi Yozgat'ta bulunan Yimpaş Holding'in geçtiğimiz ay yapılan ancak yeterli çoğunluğun olmadığı gerekçesi ile ertelenen kongresine bu kez basın mensupları alınmadı. Ertelenen genel kurulda yaşanan olaylar nedeni ile adeta etten güvenlik duvarı oluşturulan dünkü kongreye girmek isteyen basın mensuplarına özel güvenlik ekipleri müdahale etti, tartışma yaşandı.
    Yimpaş AVM salonunda saat 13.00’de başlayan Yimpaş Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin olağan genel kurul toplantısıyla başlayan genel kurula katılan vatandaşların gerginlikleri toplantı sırasında da devam etti.
YİMPAŞ YÖNETİCİLERİNE
ETTEN DUVAR
    Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar'ın başkanlık ettiği genel kurulda, emniyet ekipleri şirket ortakları ve yönetim kurulu üyeleri arasında adeta etten duvar ördü.
    Sert eleştirilerin geldiği genel kurulun ertelenen bölümünde yaşananların kamuoyuna yansıması üzerine bu kez basın mensuplarını toplantı salonuna alınmadı. Şirket ortakları ile Yimpaş yöneticileri arasında etten duvar oluşturuldu.
    Özel güvenlik elemanları basın mensuplarını ite kaka salondan çıkarması tepkilere neden oldu. Güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında yaşanan tartışmaya polis müdahale etti.
Editör: TE Bilişim