Yozgat’ta lokanta ve kafe fiyatlarına zam! Yozgat’ta lokanta ve kafe fiyatlarına zam!

2021 yılının son çeyreğinde Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın öncülüğünde projelendirilen ve "Akdağmadeni'nde neden olmasın?” hedefiyle başlatılan Yozgat Turizminin gelişmesine katkı sunacak, planlanan birçok yatırıma yön verecek ve oluşturacağı alt sektörler ile Akdağmadeni'n de kırsal kalkınmanın temellerini atacak EKO turizm çalışmalarında önemli bir mesafe kat edilerek sonuca doğru yaklaşılıyor.

Akdağğ (2)

"Ak Çam Konaklamalı Orman Parkı”nın  inşasının yapılacağı Keçi Kalesi - Su Oluğu bölgesinde yaklaşık  500 dönüm orman alanının tahsis  ihalesi yapılarak  işletme hakkı Akdağmadeni Belediyesine verildi.

Uzun yıllardır ilmek ilmek işlenen projenin en önemli ayağı olan orman alanının tahsisinin yapılan ihale sonucunda Akdağmadeni Belediyesi’ne geçtiğini belirten Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın, “Bünyesinde konaklama alanları, restoran, kamp karavan alanları, karanlık gökyüzü izleme parkı, etkinlik alanları, yürüyüş rotaları, kış ve yaz gerçekleştirecek olan doğa sporları tesisleri ve insanların doğayla bütünleşeceği birçok aktivitenin bulunacağı projemizin inşa edileceği alanın işletme hakkını çok şükür bugün itibariyle belediyemize almış bulunmaktayız.  Göreve geldiğimiz günden itibaren laf değil icraatlarımızla ilçemize değer kattık. Bundan sonraki süreçte de temellerini sağlam bir şekilde oluşturduğumuz projelerimiz bir bir gerçekleştirip ilçemizi farklı bir seviyeye çıkarak, Akdağmadeni'ni doğa turizmi merkezi haline getireceğiz. Bu tarihi ve önemli adımın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Muhabir: Hakan Demirbaş