Seçim Karargah açılışlarına, AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, milletvekili adayları Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, il genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları, teşkilat üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

     Açılışta bir konuşma yapan İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti'nin Türkiye'nin umudu olduğunu belirterek, Yozgat'ta da hizmet noktasında çığır açan AK Parti'nin ülkenin geleceği olduğunu söyledi.

     AK Parti olarak milletin verdiği emanete sahip çıktıklarını savunan Bekir Bozdağ ise, ''Milletin parası, milletin hazinesine doldu.

            Bölünmüş yollarla, bu ülkenin dört bir yanını bu parayla kuşattık yeniden. 79 yılda 6 bin 100 kilometre yol, 8,5 yılda 13 bin 600 kilometre bölünmüş yol yaptık'' diye konuştu.

     Sorgun'daki şeçim karargahı açılışında konuşan ikinci sıra Milletvekili adayı Ertuğurul Soysal Soysal ise, Sorgun'lu seçmenin adayların tamamını Ankara'ya göndereceğinden emin olduğunu belirterek, ''Bu seçim ileri demokrasi için, bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesi için, büyük bir ekonomi için, güçlü bir toplum için, yaşanabilir çevre için ve daha da önemlisi lider bir devlet olabilmemiz için, örnek alan değil, örnek alınan bir ülke olabilmemiz için çok önemlidir. Bu süreç içerisinde sizlerin desteğinin artarak devam edeceğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.

     Her iki ilçede konuşmaların ardından yapılan dualar ile AK Parti Seçim Karargahlarının açılışı yapıldı.

Editör: TE Bilişim