Çayıralan ilçe mitinginde konuşan Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, emekli, çiftçi, esnaflara seslenerek; “AK Parti öncesi dönemde daha rahattım' diyebiliyorlarsa oylarını AK Parti'ye vermesinler ama daha rahatlar ise bu istikrarın devamı için Yozgat'tan 4'te 4 vekil istiyorum” dedi. 
Seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatarak, vatandaşların Türkiye'de kimin iktidar, kimin muhalefet, kimin milletvekili olacağına sandıkta karar vereceğini ifade eden Bozdağ, şunları söyledi: 
“Diğer partiler de gelip burada miting yapıyorlar. Onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor. MHP çıkmış meydanlarda sizden destek istiyor. Peki ben soruyorum; 3,5 yıl koalisyon ortağı olarak iktidar olduğunuz yılda Çayıralan'a ne yaptınız? Hiçbir şey yapmadılar" diye konuştu.
Çayıralan'da AK Parti döneminde yapılan yatırımları kaydeden Bozdağ, şöyle konuştu: 
“Şimdi emeklimize, çiftçimize, esnafımıza ve tüm vatandaşlarımıza olur olmadık vaatlerde bulunuyorlar. Ben emekli kardeşlerime, esnaf kardeşlerime, çiftçi kardeşlerime soruyorum. Eğer emekli, çiftçi, esnaf kardeşlerim 'AK Parti öncesi dönemde daha rahattım' diyebiliyorlarsa oylarını AK Parti'ye vermesinler ama daha rahatlar ise bu istikrarın devamı için Yozgat'tan 4'te 4 vekil istiyorum" ifadelerini kullandı.
MHP'nin PKK terör örgütü ve şehitler üzerinden yıllarca siyaset yaptığını dile getiren Bozdağ, "MHP şimdi dikkat ediyor musunuz? Meydanlarda terör örgütüne yakın olan bu malum partiyle alakalı hiç konuşuyor mu? Konuşmadığı gibi barajı geçmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret vaadini de eleştiren Bozdağ, "Parti genel merkezlerinde bir çok asgari ücretli işçi çalıştırıyorlar, belediyelerinde de yine öyle. Peki buralarda iktidar sensin. O halde ey Kılıçdaroğlu, asgari ücreti neden buralarda yükseltmiyorsun? Buralarda yükseltip, işçilerimize taahhüt ettiğin oranda maaş ödeyip de 'ey Türkiye, biz iktidar olursak tüm işçilerimize asgari ücreti yükselteceğiz' desene" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim