Kayseri Milli Emlak ve Konya Kadınhanı Milli Emlak, 235 adet gayrimenkulü KDV muafiyeti ve taksit avantajıyla satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Arsa (3)

Yozgatlıların sağlığını tehdit ediyor! Uzmanı uyardı Yozgatlıların sağlığını tehdit ediyor! Uzmanı uyardı

Kayseri Milli Emlak ve Konya Kadınhanı Milli Emlak, toplamda 235 gayrimenkulün satışını duyurdu. Hem Kayseri hem de Konya'daki bu gayrimenkullerle ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

Arsa (1)

Kayseri Milli Emlak, 86 arsa ve araziyi satışa sunuyor. Satış ihalesi 16 Nisan 2024 tarihinde saat 09.00'da gerçekleşecek. Kayseri'nin farklı ilçelerinde bulunan arsa ve arazilerin büyüklükleri 32 metrekareden başlayıp geçici teminat bedelleri ise 8 bin 364 TL'den başlıyor. Gayrimenkullerin fiyat aralığı ise 41 bin 820 TL ile 8 milyon 424 bin TL arasında değişiyor. Bu gayrimenkuller KDV'den ve 5 yıl boyunca emlak vergisinden muafiyet sağlıyor. Ayrıca taksit seçeneği sunuluyor.

Konya Kadınhanı Milli Emlak ise 179 arsa ve araziyi satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 24 Nisan'da saat 09.00'da yapılacak. Konya'daki bu gayrimenkullerin büyüklükleri 14,86 metrekareden başlıyor. KDV'den ve 5 yıl süreyle emlak vergisinden muaf tutulan bu gayrimenkuller, taksitli ödeme imkanıyla satılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi