İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ve emniyet teşkilatı mensupları Kızılay’a kan bağışında bulundular. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166. yıl dönümü kapsamında kan vererek örnek olan emniyet mensupları, bu girişimleri ile özel gün ve haftalar kutlayan diğer kurumlara örnek oldular.

                Yozgat Polis Evi'nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, PMYO Müdürü Yunus Çetin, Emniyet Müdür Yardımcıları Asayiş Şube Müdürü M. Akif Akdere, polis okulu öğrencileri ve Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ö. Faruk Dumlupınar katıldı.

                İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, açıklamasında, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulunduklarını söyledi. Akarsu, "Kan bağışında bulunmak hem sağlık açısından önemli hem de verdiğimiz bu kan sayesinde başkalarının hayatının kurtulmasına yardımcı olacağımız unutulmamalıdır. Bu vesile ile kan bağışında bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

                PMYO Müdürü Yunus Çetin de kan bağışında bulunmanın önemini vurguladı.

                Çetin, şunları söyledi: "Polis Haftası nedeniyle bir haftalık etkinlikler kapsamında İl Emniyet Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız programımızdan birisi de kan bağışında bulunmaktı. Hafta etkinlikleri kapsamında faaliyetlerimiz devam edecek. Kan bağışında bulunan bütün arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."

                Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ö. Faruk Dumlupınar ise İl Emniyet Müdürlüğü'nün daveti üzerine Kızılay'a kan alımı yaptıklarını belirterek, "Polis Haftası kapsamında gönüllü olarak kan bağışında bulunan Emniyet Müdürlüğümüze ve PMYO Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim