Çarşamba pazarında tezgâhları ziyaret eden Kaymakam Demir, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyerek, alışveriş hareketliliği ve pazarın durumu hakkında pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Pazarcı esnafını ziyaret etti6

Daha sonra Kızılay Kan Bağışı aracını gezerek yetkililerden çalışma sistemi hakkında bilgi alan Kaymakam Demir kampanya katılıp kan veren vatandaşları ile sohbet etti.

Pazarcı esnafını ziyaret etti3

Kaymakam Demir, pazarda karşılaştığı Gazi Alper Gözan ve Yusuf Kaya'ya da hal hatırlarını sorduktan sonra her hangi bir taleplerinin olup olmadığını ve Gazilerin daima emirlerinde olduklarını yeniledi.

Dolandırıcıların yeni bahanesi ortaya çıktı! Aman buna kanmayın Dolandırıcıların yeni bahanesi ortaya çıktı! Aman buna kanmayın

Pazarcı esnafını ziyaret etti

Kaymakam Ahmet Nuri Demir pazar esnafını ziyaretinin ardından ilçenin sevilen esnaflarından Kervan Pide Salonunu ziyaret ederek işyeri sahibi ve çalışanlara hayırlı işler ve bol kazançlar diledikten sonra hatıra fotoğraf çekiminden sonra ziyaretini sonlandırdı.

Pazarcı esnafını ziyaret etti5

Pazar ziyaretine jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Kızıl, Emniyet Müdürü Murat Bozkurt ve Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Yıldız 'da eşlik etti.

Kaynak: Haber Merkezi