Amatör Küme’de lig bitimine 6 hafta kala namaglup unvanla şampiyonluğa çok yaklaşan Sarıkaya Belediyespor  19 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’de  kendi evinde Yozgat Gençlerbirliği spor ile karşılaştı.

            Ligin bitimine 6 hafta kala liderlik koltuğunda bulunan Sarıkaya Belediyespor’u, lacivert-beyazlı futbolseverler yalnız bırakmadı. İyiden iyiye şampiyonluk havasına giren camiayı hareketlendirmeyi planlayan taraftarlar, Cumartesi günkü zorlu Yozgat Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde, takımı yalnız bırakmadı.                                                                  

            Kendi evinde üst üste oynayacağı zorlu tek maçın ardından son dört maçını deplasmanda oynayacak olan Sarıkaya Belediyespor kendi evinde alacağı galibiyetlerle şampiyonluğu taraftarları ile kutlamak istiyor.                            

            Sarıkaya Belediyespor Kulüp başkanı Ali Osman Erbir, teknik heyet ve futbolcuların başarılı olacağını ve Sarıkaya Belediyespor'u Bölgesel Amatör Lig'e çıkaracağını umut ettiklerini söyledi.

            Erbir şunları söyledi: “Takıma inanıyorum ve güveniyorum. Maddi ve manevi desteklerimizle inanıyorum ki Bölgesel Amatör Lig hayalimizi bu sezon sonunda gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

            Gençlerbirliği’ni 5-2’lik net bir skorla geçen Sarıkaya’da futbolcular ve taraftarlar galibiyeti ve bundan sonraki maçı almasıyla birlikte garantilenecek şampiyonluk için doyasıya eğlendiler.

Editör: TE Bilişim