Boğazlıyanlı milli boksör Mehmet Ateş, Boğazlıyan Pansu Şekerspor'dan bonservisini alarak çeşitli kulüplerden gelen transfer tekliflerini düşündükten sonra gitmeme kararı aldı.
     Milli sporcu Mehmet Ateş, Boğazlıyan Pansu Şekerspor Kulübü Başkanı Levent Özer ve Antrenörü Kemal Akdağ ile birlikte yaptığı açıklamada, hedefinin önce Türkiye Şampiyonu ve ardından da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında altın madalyayı kazanmak olduğunu belirterek, ''Yozgat Valisi sayın Necati Şentürk ve hocam sayın Kemal Akdağ ile yaptığım görüşmeler sonrasında kulübümde kalma kakarı aldım'' dedi.
     Boks şampiyonasında Yozgat'ı en iyi şekilde temsil edeceğini kaydeden Ateş, şampiyonluk sözü verdi.
     Boğazlıyan Pansu Şekerspor Antrenörü Kemal Akdağ ise, Mehmet Ateş'in bugüne kadar çeşitli şampiyonalarda ringe çıkarak, Türkiye şampiyonu rakiplerinden 9'unu yendiğini hatırlattı.
     Antrenör Akdağ, Beşiktaş Kulübünün Konya'da Adana Kulüp Başkanının ise Ankara'da bizzat kendisinden Mehmet Ateş'i istediklerini, ayrıca Fenerbahçe başta olmak üzere bir çok il kulübü sporcusuna çok iyi paralar teklif ettiğini dile getirdi.
     Akdağ, ''Sporcumuz bu transfer tekliflerini düşündü ve sonunda Boğazlıyan Pansu Şekerspor'da kalmaya karar verdi.
    Sporcumuza tekrar lisans çıkartarak Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonasında hem Boğazlıyan'ı hem de Yozgat'ı temsil edecek'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim