Mesleki Rehberlik ve Kariyer Danışmanlığı Sistem Projesi (MERDAS) kapsamında yöneticilere verilen eğitim semineri tamamlandı. Seminere katılan yöneticilere belgeleri verildi.
    Yozgat'ın da ortağı olduğu, Ankara'da Teknik Eğitim Vakfı tarafından yönetilen MERDAS Projesi kapsamında düzenlenen eğitimlere katılan 12 okul müdürü ve yöneticilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
    Mesleki teknik eğitim veren okullardaki yönetici, meslek dersi veren öğretmen ve rehber öğretmenlerin motivasyonunu artırmak amacıyla yapılan seminerler 15 Mayıs 2010 tarihinde başladı. Kayseri ve Yozgat bölgesini kapsayan proje ortağı Endüstri Meslek Lisesi.
    Projenin sonunda meslek okullarına gidecek öğrencilere mesleki rehberlik yapılacak. Proje kapsamında dün yönetici eğitimleri tamamlanarak 12 okul müdürü ve yönetici sertifikalarını aldı.
    Seminerlere katılan eğitimcilerden Gazi Üniversitesi Makina Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özdemir'e Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Yurtsevdi sertifika verdi. Meslek ve rehber öğretmenlerinin eğitimleri devam ediyor.
   
Editör: TE Bilişim