66 Yozgat Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Necati Köse yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:“Nisan ayı içerisinde Antalya’da düzenlenen 2012 World Cup Antalya Futbol Turnuvası’nda zor bir başarı elde ettik. Yozgat’ı başarı ile temsil ettik. Türkiye’de bir döneme damga vurmuş yıldız futbolcuların da yer aldığı rakip takımları yenerek elde ettiğimiz başarıdan dolayı, Kıbrıs Veteranlar Futbol Takımı bizleri Kıbrıs’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 38. yıldönümü nedeniyle düzenlenecek futbol turnuvasına davet ettiler. Bizler de eğer yolculuğun maddi kısmını aşabilirsek, Temmuz ayı içerisinde düzenlenecek bu organizasyona katılmayı çok istiyoruz. Bu sebeple de Yozgat’ta oynadığımız her amatör karşılaşma, bizim için antrenman niteliği taşıdığı gibi aynı zamanda gençlerimiz ile tanışma ve kaynaşmaya vesile oluyor. Yılsonuna kadar genç amatör takımlarımız ile oynayacağımız bu karşılaşmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz hafta Sarayspor ile bir karşılaşma oynadık. Centilmenlik çerçevesi içerisinde oynadığımız karşılaşmada dostluk kazandı. Dün Divanlı Gençlerbirliği futbol takımı ile bir karşılaşma oynadık. Bu olaylar spor adına, tanışma kaynaşma adına, gençlerimizin spora kazandırılması adına çok önemli.”
"DAHA AKTİFİZ"
Yozgat Bozok Yıldızları Spor Kulübü Derneği’nden istifa ederek, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde 66 Yozgat Masterler Spor Kulübü’nü kuran 30 yaş üzeri sporcular, sportif faaliyetlerde daha aktif olduklarını belirttiler. Ayrıca yeni derneğin yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanacak, görev dağılımını gerçekleştirecek ve yol haritasını belirleyecek.
    66 Yozgat Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Necati Köse yaptığı açıklamada şöyle konuştu, “Feridun Karakoç, Güven Asan, Mehmet Kılıç, Şükrü Köksal, Hacı Kaymaz, Fevzi Aydoğdu, Kürşat Başgün, İlhami Ünal, Nadir Gencel, Güner Ürsaz, İsmet Yaşar, Kelami Ertürk, Hakan Seyran, Salih Şenyiğit, Ali Çetinkaya, Halil İbrahim Koç ve ben olmak üzere 18 kişilik bir ekip ile, Yozgat Bozok Yıldızları Spor Kulübü Derneği’nden istifa ettik ve hepimizin istifa dilekçeleri mevcut. 10 Mart 2012 tarihinde 66 Yozgat Masterler Spor Kulübü Derneği’ni kurduk. Sizlerin sayesinde bunu tüm kamuoyuna duyurmak istiyoruz”.

Editör: TE Bilişim