İç transferde bir çok oyuncu ile anlaşan, ancak anlaşma sağlayamadığı Özcan ve Muhammed kendilerine şimdiden yeni takım buldular. 
ÖZCAN BARTINSPOR’DA
Kırmızı siyahlı ekibin sezon başında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Özcan Gençoğlu Bartınspor ile anlaştı. Transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Bartınspor Gebzespor forması giyen 28 yaşındaki kaleci Mehmet Dilaver, Bucak Belediye Oğuzhanspor'dan 26 yaşındaki kaleci Tayfun Bekir Yıldırımhan, Fatsa Belediyespor'dan 27 yaşındaki sağ bek Tayfun Ertem, Yozgatspor'dan 27 yaşındaki orta saha Özcan Gençoğlu ile anlaşmaya vardı.
MUHAMMED ISPARTA’DA
Geçtiğimiz sezon transfer edilen ve kırmızı siyahlı ekipte iyi bir sezon geçiren Muhammed Isparta Davrazspor ile anlaştı. Transfer çalışmalarını sürdüren Isparta Davrazspor geçtiğimiz sezon Yozgatspor forması giyen 25 yaşındaki sol bek Muhammet Mustafa Doğan'la anlaşmaya vardı.
Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon Yozgatspor'un çıktığı 24 Lig, 2 Türkiye Kupası,1 Bal Baraj maçı olmak üzere toplam 27 maçta da 90 dakika sahada kalarak 2430 dakika tam süre aldı ve bu alanda tüm maçlarda forma giyen az sayıda futbolculardan biri olarak 2 gol kaydetti.
19 Mart 1992 Fethiye doğumlu başarılı sol bek futbola 2005 Mart ayında Fethiyespor alt yapısında başladı daha sonra Manisaspor, Muğlaspor, Kasımpaşa, Keçiören Sportif AŞ, Ortaca Belediyespor, Kütahyaspor,E ğirdirspor, Sarıkamış Belediyespor, Yozgatspor formalarını giydi.
HIRÇIN ÇOCUK BURÇİN KÜTAHYA’DA
Geçtiğimiz sezon başında büyük umutlar ile transfer edilen Yozgatspor’un hırçın çocuğu Burçin ise Kütahyaspor ile anlaştı. Sezon başında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen, yaptığı hatalar ve gördüğü kartlar ile tartışma konusu olan Burçin geçen senenin birinci dönem transfer sezonu tamamlanmadan takımdan gönderilmiş ve Didim Belediyespor ile anlaşmıştı. 
Transfer çalışmalarını hızla sürdüren ve gelecek sezon mutlaka 3. Lige geri dönmek isteyen Kütahyaspor son olarak Didim Belediyespor forması giyen 27 yaşındaki stoper Burçin Görgen'le anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezona Yozgatspor'da başlamıştı devre arasında ise Didim Belediyespor'a transfer olarak sezonu 16 maçla tamamlamıştı.
Editör: TE Bilişim