Önceki gün deplasmanda oynanan Yeni Altındağ Belediyespor, Yozgatspor 1959 FK müsabakasının 38’inci dakikasında gelişen Yozgatspor atağında Yeni Altındağ Beledispor ceza sahasına doldurulan topa kaleci Mustafa ile birlikte yükselen kaptan İlhan Özbay pozisyon sonrası sakatlanmıştı. Alnı açılan İlhan yapılan ilk müdahalenin ardından oyuna devam edemeyince göz yaşlarına hakim olamadı. 

Yerini Nizamettin’e bırakan kaptan İlhan Özbaş, ambulans ile Altındağ Devlet Hastanesine götürüldü. Burada alnına 5 dikiş atılan Özbay, hafta sonu oynanacak olan Çubukspor müsabakasında sahada olacağı öğrenildi. 10-15 gün boyunca kafasında sargı ile antrenmanlara ve maça çıkacak olan İlhan Özbay, Yozgatspor’un en önemli müsabakasında sakatlanarak oyun dışında kaldığı için göz yaşlarına hakim olamadığını söyledi. 

Özbay, İleri Gazetesine yaptığı açıklamada, çok iyi hazırlandıkları ve iyi başladıkları Yeni Altındağ Belediyespor müsabakasında kaleci ile girdiği pozisyon sonrasında kendisini biranda yerde bulduğunu ve sakatlandığını belirtti. Alnının açıldığını ve hastaneye kaldırıldığını dile getiren Özbay, ‘’Takımımın en önemli müsabakasında oyundan sakatlanarak ayrılmak beni çok üzdü. O anki hırsım ve kazanma arzusundan olacak gerek ki göz yaşlarımı tutamadım. Takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. İyi oynadığımız bir müsabakayı kazanamadığım için ayrıca üzüldüm. Ama yapılan tedavim sonrasında sargı ile hem antrenmanlara hem de müsabakalara çıkmakta bir engelim yok. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda takımı yalnız bırakmayacağım’’ dedi.

Editör: TE Bilişim