Hafta sonu oynanacak olan Yeşil Kırşehirspor maçının hem kendileri için hem de rakipleri için dönüm noktası olduğunu söyleyen Yozgatspor Teknik Direktörü Tahir Çopur: “ Şu an için puan cetvelini çok fazla incelemeye ihtiyaç duymadım. Rakiplerin puan kaybetmeleri bizi elbette ki ilgilendiriyor. Ama bizim şuan için tek amacımız bütün maçlarımızı kazanmak. Bu hafta oynayacağımız Yeşil Kırşehirspor maçı hem onlar için hem de bizim için yukarıyı hedefleme açısından dönüm maçı. Bundan sonra maçlar zor geçecek.” dedi. 

Zara Belediyespor’un geçen hafta lider Yeni Altındağ Belediyespor’u son dakika golüyle mağlup ettiği ve 3 puana ulaştığı karşılaşma sonunda ligin farklı boyutlara geldiğini dile getiren Yozgatspor Teknik Direktörü Tahir Çopur, Zara galibiyetinin kendilerini şampiyonluk yolunda daha da umutlandırdığını dile getirdi. Zara Belediyespor galibiyetinin işlerine geldiğini ve şampiyonluk yarışında yeniden umutlandıklarını söyleyen Çopur: “Bundan sonra Yeni Altındağ Belediyespor ve Zara Belediyespor’un müsabaka periyoduna baktığımızda Zara’ya karşı ikili averajda üstünlüğümüz olacak. Ama Yeni Altındağ Belediyespor’a karşı dezavantaj bir konumdayız.” ifadelerine yer verdi. 
Yeni Altındağ ve Zara Belediyespor dışında Ankara takımlarının şampiyonluk yarışında kendilerine engel olacağını dile getiren Çopur: “ Yeni Altındağ Belediyespor, Zara Belediyespor’dan hariç Ankara’nın geri kalan takımları da şu anda Yozgatspor’un rakibi. Çünkü BAL’da bu sene öyle değişik bir statü uygulamışlar ki Yeni Altındağ Belediyespor ligi lider bitirdiği takdir de diğer Ankara takımları küme düşmeyecek. Bu yüzden Ankara takımları Yeni Altındağ Belediyespor’un şampiyon olmalarını isteyeceklerdir. Bu durumu bizim hesap etmemiz şu an için çok anlamsız. Biz bütün maçlarımızı final havasında oynayacağız ve bu duruma da alışmalıyız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim