Hentbolda hafta sonu heyecanı oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalar ile devam edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmalarda temsilcilerimiz Yozgat Bozokspor ve Yozgat Hentbolspor’u birbirinden güçlü rakipler bekliyor. Yozgat Bozok Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarda ilk olarak lider Yozgat Bozokspor güçlü rakibi Adana Gençlikspor’u ağırlayacak.

Liderliğini sürdürmek ve yenilmezlik unvanını korumak isteyen Bozokspor, rakibini kendi saha ve seyirci avantajını da kullanarak devirip yoluna devam etmek istiyor. Çarşamba gününden itibaren Adana maçının hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde bu maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Temsilcimizde ise tek hedef var o da galibiyet. 8 Şubat Pazar günü Yozgat Bozokspor ile Adana Gençlikspor arasında oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak ve mücadelede Konya bölgesi hakemlerinden Kamil Küçükyılmaz ve Mehmet Orakcı düdük çalacak. Maçın gözlemciliğini ise Sivas bölgesinden Atilla Dilek yapacak. 
Yozgat Bozokspor-Adana Gençlikspor karşılaşmasının hemen ardından ise aynı puana sahip iki takım Yozgat Hentbolspor ve Kayseri Gençlikspor takımları kozlarını paylaşacaklar. Ligin ilk devresinde Kayseri’de oynanan müsabakada rakibine şanssız bir şekilde mağlup olan Yozgat Hentbolspor bu maçın rövanşını almak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını Antrenör Hüseyin Çelik yönetiminde hafta başından itibaren yaptıkları idmanlarla sürdüren Yozgat Hentbolspor, saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak rakibi Kayseri Gençlikspor’u evine boş göndermek istiyor. Öte yandan 8 Şubat 2015 Pazar günü saat 14.00’da başlayacak Yozgat Hentbolspor ve Adana Gençlikspor müsabakasını Ankara bölgesi hakemlerinden Deniz Öztürk ve Emre Kızıltan yönetecek. Bu maçın gözlemciliğini ise Sivas bölgesinden Turgut Demirkan yapacak.

Editör: TE Bilişim