Galibiyiet sonrası karşılaşmanın kısa bir değerlendirmesini yapan Yozgatspor Kulüp Müdürü Emin Sarıaslan, çok iyi mücadele ettiklerini ve hak ettikleri üç puanı aldıklarını belirtti. Yozgatspor’un iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Sarıaslan, takımın hafta içerisinde yaptığı antremanlarda görülen hırsın, maçın 90 dakikalık bölümüne de yansıdığını, bunun sonucunda da sahadan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları maçın takım açısından dönüm noktası niteliği taşıdığına da dikkat çeken Yozgatspor Kulüp Müdürü Sarıaslan, daha sonra şunları anlattı:
“Karşılaşma boyunca sürekli saldıran, gol pozisyonu arayan bir rakip izledik. 6. dakikada gelen gol ile 1-0 mağlup duruma düştük. Genellikle ilk dakikalarda yenen bir gol, ilkyarı sonuna kadar takımı olumsuz etkiler ancak biz dağılmadık. Aksine toparlandık ve karşılaşmanın kontrolünü ele aldık. Artık bundan sonra geriye pozisyon oluşturmak ve bu pozisyonları gole çevirmek kaldı. Bunu da 44. dakikada Abdullah’ın ayağından gelen gol ile başardık. 1-1 lik skor ile başlayan ikinci yarı da tempomuzu düşürmedik. 58. dakikada gelen Sadettin’in golü ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldık. Bu başarı tesadüf değil, iyi oynadık ve kazandık.”

Editör: TE Bilişim