Baby Reindeer dizisinin yönetmeni kimdir? Sean Foley ile ilgili iddiaların ardından açıklama geldi Baby Reindeer dizisinin yönetmeni kimdir? Sean Foley ile ilgili iddiaların ardından açıklama geldi

Yozgat'ta, geçmiş yıllara kıyasla yağışlarda önemli bir düşüş yaşanması, bölge sakinlerini endişelendiriyor. Yozgat, genellikle soğuk, ayazlı ve karlı hava koşullarıyla bilinirken, şu ana kadar beklenen kar yağışı gerçekleşmedi.

Bu sene gelmedi! Yozgatlı hasretle bekliyor! (1)

Önceki yıllara göre yağışın azalması, hem vatandaşları üzdü hem de endişelendirdi. Farklı günlerde farklı şiddetlerde kar yağışı olsa da genel olarak yağış miktarında belirgin bir azalma söz konusu. Bu durum, kaldırımlarda buzlanma ve sarkıt oluşumlarına neden oldu.

Bu sene gelmedi! Yozgatlı hasretle bekliyor! (2)

Kaldırımların buz tutması, birçok noktada vatandaşların yürüme zorluklarına sebep olurken, çatılarda oluşan uzun buz sarkıtları da dikkat çekiyor. Beklenen kar yağışının gerçekleşmemesine rağmen, hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi, olumsuzlukların artmasına neden oldu ve vatandaşları kar özlemini daha da hissettiriyor.

Kaynak: Haber Merkezi