Yozgat Valiliği, Cumhuriyet'in 100. yılında kent sakinlerini seferber etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesaplarından yayınlanan çağrıda, tüm Yozgatlılar, binalarını ve iş yerlerini ay yıldızlı al bayraklarla süslemeye davet edildi.

yozgat bayrak (5)

Yozgat Valiliği'nin yayınladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında şehrimizi ay yıldızlı al bayrağımızla süsleyelim" denildi.

Valilik, bu ulusal kutlamaya tüm şehir sakinlerinin katılmasını ve kenti bayraklarla donatmayı hedefliyor.

Yerel Basın Çalıştayı Yozgat’ta Yerel Basın Çalıştayı Yozgat’ta

yozgat bayrak (3)

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak ve milli birlik ve beraberliği vurgulamak amacıyla Yozgat Valiliği tarafından çağrı yapıldı.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet’imizin 100. Yılında şehrimizi bayraklarla donatıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi; Cumhuriyet’imizin 100. yılında şehrimizin dört bir yanını rengini aziz şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımızla süslemeye davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

yozgat bayrak (6)

Yozgat Valiliği'nin bu çağrısı sonucu kentin dört bir yanında bayraklarla süslenmiş binalar ve iş yerleriyle dolup taşması bekleniyor. Şehir, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşku içinde karşılamaya hazırlanıyor. (Melike Aslı Arslan)

Kaynak: İleri Gazetesi