Edinilen bilgilere göre Altındağ Belediyespor’un 3-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 75. dakikasında Yozgatspor taraftarları ve Kırıkkalespor taraftarları arasında arbede yaşandığı iddia edildi.
Çıkan Arbedede Altındağ tribününün büyük zarar gördüğü ve bir çok koltukların kırıldığı arbedenin maç çıkışında Yozgatspor taraftarları ve Kırıkkale taraftarları arasında devam ettiği öğrenildi. Ankara sokaklarının savaş alanına döndüğü ve iki takım taraftarları arasında çıkan ve olayların büyümesi sonucu olay yerine bir çok çevik kuvvet ekiplerinin geldiği kaydedildi.
Yozgatspor’un deplasmanda 3-0 kaybettiği Yeni Altındağ Belediyespor maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Yozgatspor Kızılordu taraftarlar grubu kendi sayfalarından olaylar hakkında açıklama yaptılar.
Yozgatspor Kızılordu Taraftarlar grubu yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler;  ‘’Pazar günü oynanan Yeni Altındağ-Yozgatspor maçında çıkan olayların sebebi bir grup tribünde bulunan Kırıkkalespor Taraftarları, Yozgatspor kalecisi Aykut’a ellerinde bira şişeleri ile karısına ve ailesine küfür söyleyerek kavgaya sebep oldular. Yozgatspor taraftar grubu Kızılordu tepkisini gösterdi buradan Kırıkkalespor taraftarlarını şiddet ile kınıyoruz’’ denildi.

Editör: TE Bilişim