Yapay zekaya sorulan ve alınan cevaplar son günlerde gündem oluyor. Yapılan son araştırmada ise yapay zekâya Türkiye’de bulunan 81 ilin rakipleri soruldu. Sorulan sorunun cevapları ise viral oldu. İşte cevaplar:

yozgat rakip iller (3)

Yapay zekaya sorulan Türkiye’de bulanan şehirlerin rakip illeri soruldu. Soruların içinde yer alan Yozgat’ın rakip şehri ise Sivas oldu.

Palandöken: "Yeni evlenecek çiftlere özel kampanya ve indirimler yapmalı" Palandöken: "Yeni evlenecek çiftlere özel kampanya ve indirimler yapmalı"

yozgat rakip iller (4)

YOZGAT HİÇBİR ŞEHRE RAKİP OLAMADI!

Rakibi Sivas olan Yozgat’ın hiçbir şehre rakip olarak gösterilmemesi akılları karıştırdı. Yapay zekanın bile Yozgat’ı kimseye rakip göstermemesi, Yozgat’ın makus talihinin teknoloji dünyasında bile değişmediğini hissettirdi.

yozgat rakipleri

YOZGAT’IN KOMŞULARININ RAKİPLERİ

Yapay zekaya göre; Yozgat’ın rakibi Sivas olarak yazılırken Kırşehir’in rakibi Aksaray, Sivas’ın rakibi Kayseri, Tokat’ın rakibi Sivas, Amasya’nın rakibi Tokat, Kırıkkale’nin rakibi Ankara, Nevşehir’in rakibi Kayseri, Kayseri’nin rakibi Eskişehir olarak belirlendi. (Melike Aslı Arslan)

Editör: Melike Aslı Arslan