Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) gerçekleştirilecek olan altyapı yapım işleri kapsamında BSK asfalt yol kaplama sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme Imzalandı

Yozgat bunu tercih ediyor! Yozgat bunu tercih ediyor!

Nisan ayı içerisinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) gerçekleştirilecek olan altyapı yapım işleri kapsamında BSK asfalt yol kaplama, atık su ile yağmur suyu altyapısı ve kilitli parke kaldırım yapımı işlerini içeren sözleşme, valilikte düzenlenen törenle yüklenici firma ile imzalandı.

Sözleşme Imzalandı1

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar yapacak olan iş insanlarının daha modern ve kullanışlı bir ortamda işlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu çalışmalar, en kısa sürede başlayacak ve 2024 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacak.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, “Bu önemli hizmetin ilimize kazandırılmasında öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız. İlimize, OSB'de faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar yapacak olan tüm iş insanlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Muhabir: Alpaslan Demir