Gün Işığı Derneği, Yimder, Ümmet-Der ve Din Görevlileri Derneği tarafından oluşturulan platform, göreve geldiği günden bu yana Yerköy eğitimi için gece-gündüz demeden çalışan genç ve çalışkan milli eğitim müdürünü makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti.

Platform adına açıklama yapan Yimder Başkanı Necati Badır; “Eğitim milletlerin hayatında oldukça önemli bir yere sahip hizmet alanıdır. Bu alanda verilen emek, gösterilen gayret ise her şeyden önce takdiri ve ödüllendirmeyi hak eden bir durumdur. Bizler de Yerköy Sivil İrade Platformu olarak göreve geldiği günden bu yana Yerköy eğitimi için çalışan, sorunların çözümü için elini taşın altına koyan ilçe milli eğitim müdürümüze bu ödülü vermeyi uygun gördük. Umarım bu ödül hem ilçemizdeki çalışmaların bir nebze karşılığı hem de diğer kurumlara örnek olur” dedi.

Yerköy’e en ufak bir katkısı olan kim olursa olsun ödüllendirmeye ve destek olmaya devam edeceklerini belirten Yerköy Sivil İrade Platformu sözcüsü Necati Badır “İyi ve güzel olan her eylemin arkasında ve desteğimizle yanında olacağız. Artık yeni Türkiye’de sivil irade sağlam duruşuyla bürokrasinin ve demokrasinin hem paydaşı hem de pozitif katılımcısı olacaktır. Bunu kabul etmeyen ve halkın iradesine tahakküm etmek isteyen zihniyetler ise tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten ve ödülden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Yavuz ise, “Bu nazik davranışlarından ötürü Yerköy Sivil İrade Platformu üyesi STK başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana olduğu gibi Yerköy eğitimi için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim