Hafta sonu oynadığı Gümüşhanespor karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla taraftarını yeniden kendine aşık eden Yozgatspor’a antrenman sonrası Anadolu Özel Güvenlik’ ten tartı ikramı yapıldı.

                Kendini toparlama yolunda büyük çabalar sarf eden Yimpaş Yozgatspor Gümüşhane beraberliği ile moral bulurken dün Çalatlı Tesislerinde yapılan idmanı ziyaret eden, Bozok Şehir Stadyumu’nda yapılan karşılaşmaların güvenliğini sağlayan Anadolu Özel Güvenlik mensupları ve idarecileri idman sonunda futbolculara tatlı ikram ettiler.

                İkram öncesinde açıklamada bulunan Anadolu Özel Güvenlik şirketi sahibi Tahir Ersöz,” Biz burada doğduk ve burada yaşamaya devam ediyoruz. Her şey kazanmak ya da kaybetmek değildir. Şehrimizin şerefi olan Yozgatspor’a destek çıkmakta bizim asli görevlerimizden bir tanesidir. Yozgatspor’un son zamanlarda aldığı sonuçlar bizi üzüyordu ancak son haftalarda daha iyi duruma geldi. Biliyoruz ki daha iyilerini de görmemiz için bu takıma sahip çıkmamız en azından moral vermemiz gerekli. Bu amaçla da Gümüşhane maçında gösterdikleri başarının ardından aynı başarıyı Darıca karşılaşmasında da görmek adına oyuncularımıza tatlı ikramında bulunduk” dedi. Tatlı ikramından memnun olduklarını söyleyen Teknik Direktör Polat Öskan ise,” Önemli olan burada tatlı ikramı değil bizim yanımızda kimlerin olduğunu bilmektir. Her zaman yanımızda olduğunu bildiğimiz Anadolu Özel Güvenlik çalışanlarına tatlı ikramı ve verdikleri moral için çok teşekkür ederiz” dedi.

                Darıca karşılaşmasından galibiyetle döndükleri takdir de mangal partisi ile de moral vermeye devam edeceklerini söyleyen Ersöz,” Bizim en büyük mutluluğumuz Yozgatspor ve onun iyi yerlerde olduğunu görmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim