Milletvekili Ertuğrul Soysal, beraberinde AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ve Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette 10 Ağustos seçimlerini değerlendiren Milletvekili Soysal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin bir kez daha taktik hatası yaptığını söyledi.
Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Yozgatlı olmasına rağmen Yozgat’ın tanımadığı, bilmediği bir isim olduğunu söyleyen Soysal;
“Ekmeleddin İhsanoğlu muhalefetin bir kez daha yanıldığının göstergesidir. Bu bir projedir. Açık söylemek gerekirse İhsanoğlu ismi AK Parti’nin işine yaradı. CHP adayı açıkladığında CHP’lilerin dahi isimden haberi yoktu. 10 Ağustos bir kez daha millet iradesinin sandığa yansıma tarihidir. Milletimiz, ülkemiz ve Yozgat’ımız için hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

TAKİPÇİYİZ


Soysal, Yozgat’ta yapımı planlanan ve devam eden yatırımların Ankara’da takipçisi olduklarının altını çizdi.
Milletvekili Yusuf Başer ile birlikte her zaman koordine halinde olduklarını kaydeden Soysal; “Her türlü yatırımın, verilen sözlerin takipçisiyiz. Amacımız Yozgat’a en iyi şekilde hizmetlerin yansımasıdır” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz de, Yozgat halkına 10 Ağustos seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği destekten ötürü teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim