Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz örnek bir davranışa imza attı. İl başkanlığı ataması kısa bir süre önce yapılan Açıkgöz, tebrik için gönderilen çiçeklerden elde edilen gelirle Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara hediyeler aldı.

            Ak Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve İl teşkilatı üyeleri tebrik için gelen çiçeklerden elde edilen gelirle ziyaret ettikleri yuva çocuklarını sevindirdi.

            Kutlama amaçlı partiye gelen çiçekler bir çiçekçi ile anlaşılarak satıldı. Elde edilen gelirle yuva çocuklarına hediye alındı. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen çocukların oyun salonunda kısa bir langırt oynadı, resim atölyesi, bilgisayar odası gezildi.

            Konferans salonunda çocuklarla buluşulup hatıra fotoğrafı çektiren Ak Partililer, daha sonra yanlarında getirdikleri hediyeleri çocuklara dağıttılar.

            Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, kutlama amaçlı çiçekleri gönderenlere teşekkür ederek başladığı açıklamasında; “Bu kutlama nedeni ile gönderilen çiçekleri anlaştığımız bir çiçekçiye tekrar sattık. Elde ettiğimiz gelirle bu çocuklarımıza hediyeler aldık ve bu güzel nesle bir hediyemiz olsun istedik. Böylece çiçekleri daha da anlamlandırmış olduğumuza inanıyorum” dedi.

            Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmail Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

            Doğan Yuva’da 30 çocuğun kaldığını belirterek; “Şuan çocuk sayısının az olmasının sebebi ise açılan çocuk evlerine çocukları transfer ediyor onlara daha iyi bir yaşam ve büyüme imkanı sunuyoruz. Türkiye genelinde de bir projedir bu. Çocukların ev içerisinde daha iyi  yetişeceğini düşünüyorum. Bu ziyaretlerinden dolayı da Fahri beye ve teşkilatına teşekkür ediyoruz. Maddi yönden hiçbir sıkıntımız yok Allah devletimize milletimize zeval vermesin” diye konuştu

Editör: TE Bilişim