Uzun süredir düzenlenen tanıtımlarla duyurulan Ş ve L Rent A Car, artık Yozgatlı’nın hizmetinde. Yeni ve farklı araç seçenekleri ile müşterilerine olanak sağlayacak olan Ş&L Rent A Car işletme sahipleri Şenay Yalçın ve Leyla Köroğlu açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Şenay Yalçın, Yozgat’ta büyük bir eksiklik olarak gördükleri araç kiralama işini bir fırsat bilip sektöre adım attıklarını söyledi.

Kısa vadeli hedefleri arasında ilk olarak Yozgat’ta tanınmış bir firma haline gelmek istediklerini belirten Yalçın, gerek sosyal medyada gerekse yerel basında yaptıkları görsel ve işitsel reklam çalışmalarının kısa vadeli hedeflerine ulaştırdığını belirtti.

Leyla Köroğlu da  açıklamasında açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Köroğlu, şunları söyledi: “Bundan sonra hedefimiz tüm taleplere anında cevap vermek ve araç filomuzu genişletmek ve bu hedefimizi müşterilimizin memnuniyeti ve güveni gerçekleştirmektir. Girişimde bulunmuş olduğumuz sektör oldukça riskli bir iştir. Ama biz iki arkadaş tüm riskleri göze alıp büyük bir cesaret ile Yozgat’a bu hizmeti vermek istedik. İnşallah hedeflerimizi gerçekleşecek ve her yeni gün hizmet kalitemize bir fazlasını ekleyeceğiz. Yozgat halkına ve Yozgatlıya hayırlı olmasını temenni ediyor desteklerinizi bekliyoruz.” 

Editör: TE Bilişim