Yerköy Belediyesinin başta gelen projelerinden birisi olan ve yıl içerisinde hızla yapımı tamamlanan Dr. Sadık Ahmet Parkı ve bunun yanında 5 adet park Yerköylülerin hizmetine sunuldu.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu; “Yerköy Belediyesi yaz aylarının da yaklaşmasıyla Belediye’nin başta gelen projeleri içerisinde yer alan Dr. Sadık Ahmet Parkı ve mahallelerimizde bulunan 5 adet parkın bakım ve onarımlarını tamamlayarak, yaz mevsimine parklarımızı daha güzel bir sosyal tesis haline getirerek Yerköy’lü vatandaşların hizmetine sunduk” dedi.

Uzun zamandır Yerköy’lü vatandaşların talebine cevap verilmediğini hatırlatan Ağaoğlu, ilçe halkının büyük ihtiyaçlarını giderdiklerini ve estetik düzenlemeye geçtiklerini ifade etti.

Ağaoğlu şunları söyledi: “İlçenin en merkezi yerindeki Dr. Sadık Ahmet Parkını yeni ve modern bir yüze kavuşturarak yeniden hayata geçirdik. Dr. Sadık Ahmet parkı halkın soluklanıp nefes alacağı bir mekan haline geldi. Parkımızda çocuk oyun alanları, süs havuzu, oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar yer alıyor.

100.Yıl Parkı, Alpaslan Türkeş Parkı Ali Salmanlı Parkı Kale Mahallesi Parkı, Selçuk Mahallesi Parkı ve Dr. Sadık Ahmet Parkı olmak üzere yıl içerisinde 6 adet parkı tamamlamış olup, Dr. Sadık Ahmet Parkı içerisinde Yerköy Kafe'yi imar ve mamur hizmete sunduk. Yerköy'ün en modern en nezih mekanı hatta civarda eşi benzeri olmayan bir tesisi siz değerli hemşehrilerimize kazandırmanın gururu içerisindeyiz. Tevazu göstermeden şu cümleyi söyleme hakkı var olduğunu düşünüyorum; En güzeli en, iyisi Yerköy Belediyesi yapar.”

Editör: TE Bilişim