Yozgat’ta yaşayan Boğazlıyanlar tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen birliktelik bu yılda devam etti. Kış mevsiminin vazgeçilmezi arabaşıların içildiği organizasyonda Boğazlıyanlılar gönüllerince muhabbet edip, hasret giderdi.
    Yozgat’ta birlik ve beraberliğin en güzel örneğini Boğazlıyanlılar ortaya koyuyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Boğazlıyanlılar renkli bir organizasyonla bir araya geldiler. Birlikteliğin adresi DSİ tesisleri oldu.
    Cuma akşam saat 18:00’de başlayan etkinliğe İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Bozok Üniversitesi Rektörü İnci Varinli, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin, Yenifakılı Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksek, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, SGK İl Müdürü Duran Cesur, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, Tarım İl Müdürü Ünal Koçak, Tapu ve Kadastro 22. Bölge eski Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, İşadamı Yalçın Bacanlı ve çok sayıda Boğazlıyanlı vatandaş katıldı.
    Yozgat’a özgü bir yemek olan arabaşıların içildiği organizasyonda uzun süredir bir birini görmeyen Boğazlıyanlılar da karşılıklı sohbet etme imkanı buldular.
    Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, bu tür organizasyonların birlik ve beraberlikleri vesile olduğunu belirterek, her yıl olduğu gibi bu yılda amacına uygun bir birliktelik olduğunu söyledi.
    Nurdoğan, bu tür birlikteliklerin uzun süredir bir birini göremeyenler için de iyi bir vesile kaynağı olduğunu belirterek, her yıl bu buluşmaların gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim