Yerköy’de son olarak bir kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan trafik kazasının yaşandığı Alimpınar Mevkii yıllardır ilçenin kaza yolu haline geldi. Vatandaş sürekli aynı noktada kaza meydana geldiğine dikkat çekerek, yetkililere ‘önlem alın’ uyarısında bulundu. 

Yerköy İlçesi’ne bağlı Çakırhacılı ve Aslanhacılı Köyü sınırları arasındaki Alimpınar mevkiinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında Mehmet Tüzer, 06 AT 1367 plakalı otomobili ile keskin viraja giremeyerek şarampole yuvarlanmıştı. Tüzer’in hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kazayı olay yerinden geçen okul servisinin şoförü fark etmişti.

            Sürücünün hayatını kaybettiği kaza sonrası vatandaşlar, kaza yeri ile ilgili tepkilerini dile getirdiler, yetkilileri göreve davet ettiler.

“AYNI YOLDA SÜREKLİ KAZA OLUYOR”

            Araçların dikkatsizce araba sürmesi nedeniyle ayda en az bir kazanın meydana geldiğini söyleyen Süleymen Kayadibi isimli vatandaş, Alimpınar Mevkiinde sürekli olarak meydana gelen kazalara karşı hiç olmazsa hız kesicilerin yada uyarı levhalarının koyulmasını istedi.

            Kayadibi; “Çakırhacılı Köyü ve Aslanhacılı Köyleri arasında bulunan Alimpınar mevkiinde maddi hasarlı ve ölümlü kazalar sürekli meydana gelmektedir.

            Salı günü meydana gelen ölümlü kaza gibi, 2010 yılı içerisinde yine bir aracın keskin virajı alamaması sonucu şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yine hayatını kaybetti.

            Gerek ölümlü gerekse, maddi hasarlı kazalar ayda bir yada iki kez meydana geliyor. Bu durumla ilgili yetkilerin gerekli önlemi almasını istiyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim