Bu yıl çıkardığı “Sürmeli Bey” isimli oyunla bir kez daha Yozgat halkının güldüren ve düşündüren yüzü olmayı sürdürdüğünü kanıtlayan “Tiyatro Sürmeli” beğeni kazanan oyunuyla Mayıs ayı boyunca sanat severlerle buluşacak.

            11. yılını dolduran ve 11 yıla onlarca farklı eser sığdıran Tiyatro Sürmeli bu yıla da damgasını vurmayı başardı. Hazırladıkları oyunla Yozgat halkını bir taraftan kahkahaya boğman tecrübeli ekip diğer taraftan ise bir Yozgat efsanesi olan Sürmeli Bey’i sahneye taşıdı. Sergilediği her oyunla ses getiren şehrin en uzun soluklu tiyatro ekibi, Kültür Bakanlığı’nın da desteklediği bu muhteşem oyun ile bugün 20.00’da Kültür Müdürlüğü Salonunda izleyici önüne çıkacak.

            Daha önce ki oyunlarında da büyük beğeniler kazanan ekibin tecrübeli oyuncularından Hacı Hatipoğlu,” Her yıl olduğu gibi bu yılda bomba gibi bir oyunla izleyicimizin huzuruna çıktık. İlk iki oyunumuzda da büyük bir ilgi ile karşılaştık.Uzun bir çalışma maratonu sonrasında ortaya çıkardığımız eser ile yine beklediğimizi bulduk. Daha önce oynadığımız “Sıracalı”nın da devamı olan bu oyunda bir Yozgat efsanesi olan Sürmeli Bey’i konu aldık. Oyun gerektiği kadar ilgi gördü ve oyun sonrasında verdiğimiz mesajın ise yerine ulaşacağını düşünüyoruz. Yoğun bir talep söz konusu ve bu talebi bugün, 12 Mayıs, 21 Mayıs ve 22 Mayıs’ta Kültür Müdürlüğü sahnesinde karşılayacağız. Bu akşam 20.00’da oynayacağımız oyunumuza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. Mayıs Ayı içerisinde Kültür Müdürlüğü Sahnesi’nde sergilenecek oyunların akabinde “Tiyatro Sürmeli” ilçelerde ve şehir dışına yapacağı turnelerle oyunlarını sergilemeye devam edecekler.

Editör: TE Bilişim