Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hasan Okuyucu, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Okuyucu, Ak Parti ile Türkiye’nin elde ettiği devrim niteliğindeki kazanımlardan Yozgat’ın da istifade etmesi için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

            Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan’ın konuğu olan Hasan Okuyucu, neden milletvekili aday adayı olduğunu, hedeflerini ve kendisiyle ilgili bilgileri paylaştı.

            Son yıllarda ülkemizde yaşanan ekonomik, sosyal ve demokratik kalkınma hamlelerinin Ak Parti iktidarında gerçekleşen, ülkemiz insanının uzun süredir özlemini duyduğu hamleler olduğunu belirten Okuyucu; “ayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde ve AK Parti iktidarında Ak kadrolar ile gerçekleştirilen bu kalkınma hamlesi ülkemizin çehresini ve halkımızın makûs talihini değiştirmektedir.

            Ülkemiz artık bir üçüncü Dünya ülkesi olarak değil gelişmişlik düzeyini hayli ilerletmiş bir ülke olarak G-20 ülkeleri içerisinde temsil edilmektedir. Her on yılda bir tekrarlanan ve tüm gelişme planlarını alt-üst eden, insanımızın yarına umutla bakmasına engel olan askeri müdahaleler, AK Parti iktidarı esnasında artık gerilerde kaldı. Ordumuz artık asli vazifesi olan Vatanı koruma işi ile meşgul olmakta, ülkemizin ve insanımızın geleceğini ilgilendiren siyasi kararlar ise yasal siyasi unsurlar tarafından alınmaktadır.

            Son sekiz yılda sağlık, eğitim, ve ulaşım açısından halkımıza layık olduğu hizmetler üretilir olmuştur. Devlet adamlarımız gittikleri dış ülkelerde muteber bir şekilde karşılanmakta, uluslar arası problemlerin çözümünde görüşlerine değer verilmektedir” dedi.

            “Gerek akademik birikimim, gerek uluslar arası deneyimim, gerekse proje geliştirme ve uygulama becerim ile 24. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti aday adayı olarak hizmetinize talibim” diyen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hasan Okuyucu şöyle konuştu: “Amerika Birleşik Devletlerinde 1995 yılında üç ay ve 1999-2002 yılları arasında üç yıl süre ile akademik çalışmalarda bulundum. 2005 yılında Norveç’te doktora sonrası araştırmalar yaptım. Almanya, Fransa, Polonya ve Çek Cumhuriyeti gibi çeşitli Avrupa ülkelerinde Gazi Üniversitesi adına AB ilişkileri çerçevesinde Üniversiteler ile ikili anlaşmalar yaptım ve ziyaretlerde bulundum.

            Bilimsel projeler hazırladım ve TUBİTAK ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca desteklenen teknoloji geliştirme projelerinde hakemlikler yaptım.  Doğduğumdan itibaren Yozgat kültürü ile büyüdüm ve Yozgat ile ilişkilerimi hiçbir zaman kesmedim. Sevgili Anacığım Yiğitler köyünde ikamet etmekte. Abim ve akrabalarım halen köyümüzde yaşamakta ve Yozgatlı olmaktan gurur duymaktayım.

            Sevgili Yozgat’lılar; bunca birikimim, heyecanım ve duygularımla, sizlere hizmet etmek benim için büyük gurur kaynağı olacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim