Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluk alanı Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Yozgat illerinin tamamını; Konya, Aksaray, Sivas, Kırıkkale, Malatya ve Adana'nın ise bazı bölümlerini kapsamaktadır.
Bölge müdürlüğünün sorumlu olduğu diğer illerin karayolları ve asfalt kalitesi göz önünde bulundurulduğunda, Yozgat’ın ise konuda yetim kaldığı her geçen gün daha iyi gözlemleniyor.

Yozgat, Gümüşhane, Tokat, Çorum, Sivas'ta mevsiminden önce arttı: Aman dikkat! Yozgat, Gümüşhane, Tokat, Çorum, Sivas'ta mevsiminden önce arttı: Aman dikkat!

DÜZEN DEĞİŞMEDİ!
Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki illeri batıya bağlayan Uluslararası E-88 Karayolunun Yozgat şehir merkezinden geçen bölümünde her yıl çalışma yapılıyor. Doğu-batı bağlantılı yol olan E-88 Karayolu Yozgat’ın vitrini konumunda. Fakat kış ayının bitmesi ile yaklaşık bir kilometrelik alt geçitte her yıl olduğu gibi bu yıl da karayolları tarafından tadilat çalışmalarına başlandı. Bu sene de karayolları tarafından çalışmaların başlaması ile klasiğin bozulmadığı vatandaşlarca gözlemlendi.

MALZEMELER KALİTESİZ Mİ?
Her sene kış aylarından sonra düzenli olarak tadilatı yapılan alt geçitte ‘malzemeler kalitesiz mi?’ sorusunu akıllara getiriyor. Vatandaşlar tarafından tepki çeken tadilat işlemleri ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.
Malzemeler kaliteli ise, her sene neden tadilat yapılıyor? Kalitesiz ise, neden daha kaliteli malzeme kullanılmıyor? Soruları Yozgatlılarca merak konusu oldu.  Sürücülerin de tepkisini alan çalışmalar zor anlar yaşatarak, trafiğin güçlükle ilerlemesine sebep oluyor. 

YOZGAT KİMSESİZ Mİ?
Yozgatlı birçok siyasetçinin bulunması ama düzenli işlerin yapılmaması tepkileri topladı. En basit örneği ile düzen tutmayan alt geçit çalışmaları.
İktidar partisine mensup, bir Bakan ve milletvekili ile Ankara’da temsil edilen Yozgat’ın makus talihi değişecek mi? Yıllardır bozulan asfaltlardan yakınan, bozuk yollarda mücadele eden Yozgatlılar bu konuda özellikle iktidar partisinin temsilcisi olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın ve Milletvekili Yusuf Başer’in bu mağduriyete bir son vermelerini istiyorlar. 
»Haber Merkezi
 

Editör: TE Bilişim