Boğazlıyan’da meydana gelen trafik kazasında Tır’ın çarptığı pancar yüklü traktör römorku devrildi, kazada pancarlar yola savrulurken sürücüler ise yara almadı.
    Edinilen bilgiye göre ilçemiz çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 66 EE 106 plakalı Şıh Ahmet Çay (57) yönetimindeki pancar yüklü traktör ile 08 K 5801 plakalı Ömür Mavi (45) yönetimindeki tır çarpıştı.
“PANCARI ŞEKER FABRİKASI’NA
GÖTÜRÜYORDU”
    Kaza önceki sabah saatlerinde meydana geldi. Tarlasından yüklediği pancarı Boğazlıyan Şeker Fabrikası’na götüren traktörle aynı istikamette seyir halinde olan tır, traktöre arkadan çarptı. Kazada sürücüler yara almazken, traktör römorkunun devrilmesi sonucu römorkta bulunan pancarlar yola savruldu.
    Kaza nedeniyle yol yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı. Boğazlıyan Sulama Birliği’ne ait kepçe ve vatandaşların yardımı ile yola savrulan pancarlar başka bir traktöre nakledildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri de kaza nedeniyle rapor tuttu. Bu arada kaza nedeniyle yolun ulaşıma kapatılmasının ardından araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Yola savrulan pancarların temizlenmesinin ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.
Editör: TE Bilişim