Yerköy Kaymakamı Bayram Gale beraberinde Yerköy'deki kurum amirleri ile birlikte ilçeye bağlı Cakcak, Karaosmanoğlu, Kördeve, Delice ve Eski Yerköy köylerine ziyaretler gerçekleştirdi.
     Gale, ziyaret ettiği köylerde muhtarların ve vatandaşların problemlerini dinledi. Karaosmanoğlu köyü Muhtarı İmam-Hatipleri bulunmadığını, Cakcak köyü Muhtarı köylerinin yollarının yapılmasını, Kördeve köyü muhtarı eski içme sularının yetersizliğini ve yollarının onarılmasının isterken, Delice köyü Muhtarı ise örtü altı sebze yetiştiriciliği konusunda yardım talebinde bulundu.
     Kaymakam Bayram Gale, muhtarlardan dinlediği problemlerin çözülebilmesi için devlet olarak eldeki imkanlar ölçüsünde çalışmalar yapıldığını, yolların yapımı ile ilgili olarak 2011 yılı baharı ile birlikte planlan bölgelerde asfalt yol yapımına başlanacağını kaydetti.
    Gale, içme suyu konusunda Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla gerekenin yapılacağını, Delice Köyü Muhtarı Abbas Kahraman'ın örtü altı sebze yetiştiriciliği talebinin İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından karşılanacağını anlattı.

Editör: TE Bilişim